Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Mededeling vanuit de KC

Beste lessers.

Momenteel is er geen kantinedienst geroosterd op de doordeweekse avond.
In principe betekent dit dus dat de kantine dicht is. Nu is het de komende weken zo dat er op de dinsdag en de woensdag competitie is. Leden die competitie spelen regelen onderling zelf de kantinedienst, dat betekent voor nu dus dat op deze avonden de kantine vanaf 18.00/18.30 tot ongeveer 22.00 wel open is. Het is echter niet zo dat er ook altijd iemand achter de bar staat, ervan uitgaand dat eenieder zichzelf prima kan redden en ook zijn consumpties betaald is het dus mogelijk iets te kopen.
Mochten jullie les hebben en gebruik willen maken van de kantine op een eerder tijdstip dan zijn jullie hier zelf verantwoordelijk voor!! Spreek onderling af door wie het zakje wordt opgehaald en meld dit van tevoren even bij de sleuteldienst.  
Zorg er vervolgens wel voor dat dit bij de lessersgroep erna ook bekend is. Het is namelijk wel zo dat het zakje na de tijd weer terug moet naar degene die op dat moment sleuteldienst heeft! Dit zou kunnen betekenen dat iemand uit de laatste lessersgroep de verantwoordelijkheid moet krijgen voor het retourneren van het zakje en de sleutels.
Vanaf week 23 is er geen competitie meer. Vanaf dan is de kantine doordeweeks zoals het nu staat dus dicht. Mocht je toch gebruik willen maken van de kantine dan is het belangrijk dat je onderling afspreekt wie het zakje haalt en wie het dus uiteindelijk terug brengt!
Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
Groetjes de KC
Letty, Elles, Els en Sonja

 

Zoek