Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Sponsoren

Algemene ledenvergadering op vrijdag 16 november

Beste leden,

Via deze e-mail vragen wij uw aandacht voor het volgende. Zoals u weet zijn baan 1 en 2 enige tijd geleden gekeurd door de KNLTB, op dat moment waren ze nog maximaal twee jaar geschikt om op te tennissen. Onlangs heeft de KNLTB opnieuw ons tennispark bezocht met als gevolg dat de beide kunstgrasbanen definitief zijn afgekeurd. Wij zijn daardoor genoodzaakt om deze twee banen te vervangen vóór het nieuwe tennisseizoen begint in maart/april 2019. Om te kunnen bepalen welke baansoort er aangelegd gaat worden, hebben wij uw stem nodig. Op vrijdag 16 november om 20.00 uur vindt er een algemene ledenvergadering plaats in de kantine van de BTC waarbij u uw stem kunt uitbrengen op 1 van de baansoorten. Tijdens deze vergadering zal een meerderheid van stemmen de doorslag geven.

In de afgelopen periode is er een werkgroep actief geweest die heeft gekeken naar mogelijke ondergronden ter vervanging van de huidige baan 1 en 2. Deze werkgroep bestond uit een dwarsdoorsnede van ons ledenbestand om goed te kunnen bepalen waar de behoeften liggen. Op basis van hun onderzoek, het uitvragen van diverse offertes en opvragen van aanvullende informatie zijn er drie opties waaruit u kunt kiezen. Deze staan toegelicht in onderstaand schema, waarbij voor- en nadelen, kosten aanleg, kosten onderhoud en uren onderhoud worden benoemd. De vervanging willen we graag laten uitvoeren door het bedrijf ANTEA  Group sport (Antea). Antea is een erkend en vooraanstaand tennisbaanbouwer.

Uiteraard gaan wij naar de gemeente om te proberen zoveel mogelijk financiële steun te krijgen voor deze aanleg. Wij willen daarnaast ook de verlichting van de banen gaan vervangen door led-verlichting in verband met de huidige staat van de verlichting en uiteraard met het oog op duurzaamheid. Voor beide investeringen zullen we proberen subsidie te verkrijgen. 

Wij heten u van harte welkom op vrijdag 16 november om 20.00 uur in de kantine van de Bildtse Tennis Club.

Namens het bestuur,

Stien Swart, Secretaris

 

Zoek