Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Voorjaarscompetitie

het lijkt nog maar net geleden, maar we kunnen ons nu alweer inschrijven voor de voorjaarscompetitie!

De wens van veel verenigingen was om de inschrijftermijn te verlengen en dit is ‘gelukt’. Opgave van de voorjaarscompetitie kan nu t/m 25 december. (voorheen 15 december).

Je kan je opgeven via de site. Mocht je er niet uitkomen dan kan je een mail sturen naar Trienke. De speeldata van de voorjaarscompetitie kunnen jullie vinden op de KNLTB site, inclusief de inhaal data. Inhaal data zijn bestemd voor niet gespeelde wedstrijden i.v.m. weersomstandigheden.

Mocht het zijn dat je team een wedstrijd wil verzetten dan mag dit i.o.m. de tegenpartij, maar dan moet de speeldag naar voren worden gehaald. Het is van groot belang dat wedstrijden tijdig worden gespeeld en teams zich niet afmelden of terugtrekken na opgave. Zie onderstaande reden:


Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 januari 2019 terugtrekt, zijn wij helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.

De opgave mogelijkheden kunnen jullie vinden op de KNLTB site.

Mochten jullie een vraag hebben over een competitievorm, dan kunnen senioren mailen naar Trienke. Vragen m.b.t. Junioren kunnen gesteld worden aan Dedmer.

Veel succes en plezier alvast,

De TC

 

Zoek