Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Veel gestelde vragen competitie

Let op voor het seizoen 2018 zijn er nieuwe regels ten opzichte van het invallen bij team / dispensatie:

 

Vanaf 2018 mag je een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor je club. Als er in jouw team iemand wegvalt en je wel iemand weet die even kan invallen, moest die persoon tot op heden via de Verenigingscompetitieleider dispensatie aanvragen. Zonder toestemming mag je immers niet meer dan één keer per week competitie spelen. Met de nieuwe regelgeving kun je dus makkelijk bij elkaar invallen en bij afwezigheid van een speler toch een compleet team op de been brengen. De huidige regeling omtrent het spelen voor twee vereniging blijft hetzelfde. Ook bij situaties die wel een dispensatie-aanvraag vereisen, wordt het reglement op enkele vlakken soepeler gehanteerd.   Meer hierover valt te lezen via onderstaande link:

https://centrecourt.nl/SysSiteAssets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/voorjaarscompetitie/uitleg-versoepeling-invallersregeling2.pdf

 

 

Algemene info:

 • Op de website www.mijn.knltb.nl kun je zelf kijken waar en hoe laat je moet spelen.
 • Het competitiegeld moet voor 1 mei op de rekening staan van de BTC. Vermeld dat het om het competitiegeld gaat. Het bedrag staat op het informatieformulier van de aanvoerders.
 • Spelers die een pasje hebben zonder pasfoto zijn niet gerechtigd om competitie te spelen.
 • Na het thuis spelen kan iedere aanvoerder via www.mijn.knltb.nl dezelfde dag de uitslagen invoeren. Dit kan ook in de kantine van de BTC.


Werkwijze:

 1. Inloggen via www.mijn.knltb.nl met je eigen bondsnummer en eigen wachtwoord. Mocht je dit nog niet hebben, volg dan eerst de aanmeldingsprocedure en ga dan naar Competitie en Invoeren uitslagen.
 2. Haal de gespeelde wedstrijd op.
 3. Vul de bondsnummers in
 4. Controleer de bondsnummers
 5. Vul de uitslagen van de gespeelde partijen in.
 6. Controleer de uitslagen
 7. Verstuur de wedstrijdgegevens
 8. Log uit
 • Voor de spelers die twee keer per week spelen geldt dat je bij elk team minimaal 4 keer speelt. Lukt dit niet (om wat voor reden dan ook) meld dit dan even bij de TC. Die kan dan de dispensatie ongedaan maken. Doe je dit niet, dan kun je aan het eind van de competitie een boete verwachten van de bond.
 • Mocht je een invaller nodig hebben, dan dient dit gevraagd te worden aan de competitieleider
 • Als je stukjes voor de Nieuwsbrief wilt maken, dan kun je deze mailen naar nieuwsbrief@bildtsetc.nl
 • Een competitieweek loopt van maandag tot en met zondag.