Technische commisie

 

Van de Technische Commissie

De Technische commissie is binnen de BTC de commissie die zich bezighoudt met de competitie en de clubtoernooien voor de senioren. En senior ben je al vanaf 18 jaar!

De TC bestaat dit jaar uit 7 personen, die zich elk met een bepaald onderdeel of onderdelen van de wedstrijden bezighouden.

 

Wie zijn wij en wat doen wij?

Boudewijn Brakelé; Voorzitter

Gerard Mulder; Lessen/ Toss

Jan Wiersma; Toernooien / Ballen

Sieds Tjepkema; Toernooien

Trienke Vrieswijk; Competitie        

Erik Bronger; Competitie

Ingrid de Haan; Competitie

 

Ingrid zit dit jaar voor het laatst in de TC, ze zal zich voornamelijk bezig houden met het overdragen van de competitie richting Trienke en Erik.

Ook Sieds zit dit jaar voor het laatst in de TC. Sieds zal Boudewijn voorbereiden op het voorzitterschap. De voorzitter van de TC is tevens lid van het bestuur.

 

Wat gaan we dit jaar doen?

Competitie:

Het complete overzicht van de wedstrijden vind je in de activiteitenkalender, elders op de site. De competitie start op donderdag 5 april met de 50+ mannen, en vervolgens op de vrijdagen, zaterdagen, zondagen, dinsdag- en woensdagavond.

Indeling van de competitieteams vind je op de KNLTB site.

De baan-indeling van de thuiswedstrijden vind je in de hal.

Kijk voor de nieuwe regels van de compitite bij de veel gestelde vragen onder het kopje competitie

Toernooien:

Ook dit jaar staan er uiteraard weer meerdere toernooien op het programma. Waar we de afgelopen jaren een neergaande trend zien in de deelname, willen we het vanaf dit jaar weer een positieve “schwung” geven !

Dus twijfel niet langer, en geef je gewoon op voor de toernooien. We proberen iedereen zo in te delen dat er leuke en spannende wedstrijden kunnen worden gespeeld.