Banen

 

De Bildtse TC heeft 5 wedstrijden banen. Baan 1 en 2 zijn kunstgrasbanen. Deze twee banen moeten in het seizoen 2019 worden vervangen. Het komende seizoen is het bestuur hier actief mee bezig. Wil je de voortgang hiervan weten, lees dan onze nieuwsbrief Game, Set & Swets. 

 

Baan 3, 4 en 5 zijn gravel banen. Aan het einde van de wedstrijd, les of vrij spelen is het van belang dat de banen worden geveegd. Op elke baan hangen twee netten waarmee je je speelhelft kan vegen. Belangrijk is om niet alleen binnen de lijnen van het speelveld te vegen, maar ook de zijkanten en achterkant mee te nemen. Dit is belangrijk zodat er geen onkruid groeit en de banen goed hard blijven. Gravelbanen zijn niet meer bespeelbaar als er plassen op de baan staan en als er vorst. 

 

Graag vragen wij u om zowel de banen als het terrein netjes achter te laten, zodat een volgende weer even veel tennis plezier heeft!

 

De banen, het gebouw en het terrein heeft onderhoud nodig. Vind je het leuk om hierin te ondersteunen dan kun je je melden bij bestuur@bildtsetc.nl. Kom je iets op het terrein, baan of gebouw tegen wat gemaakt moet worden? Vul dan het contactformulier in, zodat wij op de hoogte zijn en dit zo snel mogelijk kunnen verhelpen.