Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik lid worden?

Wat leuk om te horen dat je lid wilt worden van onze prachtige vereniging! Lid worden kan door dit formulier in te vullen. Print het uit, onderteken het en lever het samen met een recente pasfoto in bij onze Penningmeester Jan Beimers. Het adres is Johannes Kuikenstraat 16, 9076 ER te Sint Annaparochie.

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

We vinden het natuurlijk erg jammer dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@bildtsetc.nl of door dit formulier in te vullen. Geef je je afmelding door vóór 15 december? Dan hoef je de contributie voor het volgende seizoen niet meer te betalen.

 

Wat zijn de contributiebedragen voor 2019?

De bedragen zijn als volgt;

Wie

Contributie   per jaar

Jeugdleden/junioren

€ 63,- (Bij afname tennisles € 20,- korting)

Jeugd/Junioren volgende gezinsleden

€ 31,-

Senioren (vanaf het jaar dat je 18 wordt)

€ 100,-

Echtparen

€ 168,-

Introducés

€ 5,- per persoon, per keer

Vakantielidmaatschap ( juli en augustus)

€ 35,-

 

Hoe kan ik de contributie betalen?

Je kunt de contributie zowel automatisch voldoen, als handmatig.

 

Automatisch betalen

Het is mogelijk een machtiging af te geven, zodat uw contributie automatisch wordt afgeschreven. Neem hiervoor contact op met de Penningmeester Jan Beimers, 0518-402953 of penningmeester@bildtsetc.nl. Gemak voor u en de club!

 

Handmatig overboeken

U ontvangt geen acceptgirokaart, maar moet zelf uw betaling regelen. De contributie moet vóór 1 mei binnen zijn op rekeningnummer NL77RABO0101461348, ten name van BTC en onder vermelding van contributie 2018. Wilt u in gedeelten betalen, neem dan even contact op met de Penningmeester Jan Beimers; 0518-402953 of penningmeester@bildtsetc.nl. Bij betaling na 1 mei worden 3, - administratiekosten in rekening gebracht.

 

Is het mogelijk om alleen voor de vakantieperiode lid te worden?

Het is mogelijk een vakantielidmaatschap aan te vragen. Een vakantielidmaatschap kost € 35,- en is geldig in de maanden juni, juli, augustus & september. Een vakantielidmaatschap houdt in dat je vrij mag tennissen en mee mag doen met de tossavonden en kampioenschappen. Je kunt een vakantielidmaatschap aanvragen via de Penningmeester Jan Beimers; 0518-402953 of penningmeester@bidltsetc.nl

 

Mag ik een introducé meenemen?

Natuurlijk mag dat, graag zelfs! Een lid van de BTC mag een of meerdere introducés meenemen om te tennissen. Is de betreffende gast lid van een Bildtse tennisvereniging, dan kost dit zelfs helemaal niets. Voor gasten die helemaal nog niet lid zijn is een bijdrage van € 5,- per persoon, per keer verschuldigd. Je kunt dit bedrag afgeven bij onze Penningmeester Jan Beimers, woonachtig aan de Johannes Kuikenstraat 16 te Sint Annaparochie.

 

Mag ik in de hele gemeente tennissen als ik lid ben van een Bildtse tennisclub?

Er is een afspraak tussen de 4 Bildtse verenigingen (Sint Anne, Sint Jacob, Oude Bildtzijl en Minnertsga) dat je op alle 4 tennisparken kosteloos mag spelen als je met een lid van die vereniging tennist. Wees dus welkom om als lid van een andere Bildtse vereniging ons prachtige park te bezoeken, of ga als lid van de BTC eens gezellig mee met een lid van een andere vereniging!