Bildtse Tennis Club

Tennisclub de BTC is een actieve en gezellige vereniging met zo'n 250 leden, waaronder veel jeugdleden. Tijdens het zomerseizoen worden er veel toernooien georganiseerd. Zowel voor de fanatieke als voor de meer recreatief ingestelde tennisser zijn er veel mogelijkheden.

logobtc

Komende evenementen

Geen evenementen

Sponsoren

Tennisleraar

 

Mijn naam is Wilco van der Lecq en ik ga het komende tennisseizoen lesgeven bij de Bildtse TC. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Leeuwarden waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben ongeveer tien jaar geleden begonnen met lesgeven in verschillende dorpjes in de omgeving van Franeker en dat door de jaren heen uitgebreid. In die periode heb ik mijn licenties behaald, KNLTB tennisleraar opleiding A & B (KSS-3 & KSS-4), wat inhoud dat ik alle niveaus op het gebied van tennis les kan geven. Daarbij heb ik ook nog een aantal cursussen gevolgd, Tenniskids 1, Mental battle plan (26-01-2016), Multiskilzz 2,0 (01-07-2016), om up to date te blijven wat er gebeurd in de tenniswereld. Ik heb lesgeven altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan en doe dit nog steeds. Ik heb daarom ook erg veel zin om te gaan starten in de St Anna en nieuwe tennissers te leren kennen en uiteraard een betere tennisser te maken.

 

Zelf ben ik op mijn 4e/5e jaar begonnen met tennissen en dat ook op een vrij hoog niveau gedaan, totdat ik op mijn 12e/13e levensjaar in de top 20 van Nederland heb mogen mee spelen. Op dit moment heb ik niveau 3/3 en speel ik voor Franeker competitie, wat ik ook met veel plezier doe. Naast het tennisles geven, wat ik voor Tennisschool van der Lecq & Hilwerda doe, houd ik me ook bezig met de verkoop van tennis materiaal, denk aan schoenen, shirtjes, rackets, rackets bespannen etc. dus voor advies daarover kan je ook bij mij terecht. Zoals eerder al aangegeven heb ik erg veel zin om te starten bij de Bildtse TC en ik hoop er een leuk, enthousiast en leerzaam tennisseizoen van te maken.

 

Wil je bereiken? Stuur een mail naar Wilco@tennislh.nl of bel/app me op telefoonnummer 06-41306593.

 

Wilco